Stire

UTA l-a luat pe Cîmpanu și și-a schimbat preparatorii

08.07.2024 ⋅ 0 comentarii


Clubul UTA a anunțat, ieri, că l-a tarnsferat pe Alexandru Cîmpanu, un mijlocaș de bandă, care a jucat la Botoșani, Universitatea Craiova și „U” Cluj.

„Bun venit, Alexandru Cîmpanu!

Mijlocașul lateral, Alexandru Cîmpanu, este de astăzi noul jucător al UTA-ei! Acesta a semnat un contract pe un an cu posibilitate de prelungire.

În vârstă de 23 de ani, Cîmpanu a evoluat la nivelul Superligii în 129 de partide, a marcat 15 goluri și a oferit 9 pase decisive.

A mai evoluat pentru FC Botoșani, Universitatea Craiova și “U” Cluj. A făcut parte din loturile naționale de juniori până la nivelul selecționatei de tineret, pentru care a adunat cinci jocuri.

Îi urăm bun venit și prestații cât mai bune în tricoul roș-alb!”, au scris pe Facebook reprezentanții clubului. 

Pe de altă parte mai trebuie spus că, la săptămâna trecută, Bătrâna Doamnă s-a despărțit de preparatorii fizici Vlad Nicoară și Valentin Sfănilă. În locul lor a fost adus Ștefan Anghel. „Campion al României în 2022-2023, în staff-ul tehnic al Farului Constanța, Ștefan Anghel e noul preparator fizic al “Bătrânei Doamne!” Născut pe 11 martie 1995, la Brăila, acesta este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța. Are un master de Preparator Fizic la UNEFS Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, dar și studii universitare de masterat în Sport și Performanță Motrică.Practic, o revedere între antrenorul principal al echipei noastre, Mircea, Rednic și Anghel, cei doi colaborând și în staff-ul din 2020-2021, la Viitorul Constanța”, a anunțat pe Facebook Bătrâna Doamnă.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro