Stire

Joe Biden are COVID și intră în autoizolare; președintele american a vorbit pentru prima dată despre condițiile în care ar putea renunța la o nouă candidatură

18.07.2024 ⋅ 0 comentarii


Președintele american Joe Biden a fost testat pozitiv miercuri de COVID-19 în timp ce vizita Las Vegas și s-a autoizolat după ce a prezentat simptome ușoare, a informat Casa Albă, potrivit Reuters, scrie hotnews.ro.

Boala vine într-un moment crucial pentru Biden, care a pierdut teren în sondaje în statele importante în cursa contra republicanului Donald Trump, care este capul de afiș al unei convenții triumfătoare în această săptămână, după ce a supraviețuit tentativei de asasinat sâmbătă.

Casa Albă a anunțat că Biden intenționează să petreacă un weekend prelungit la casa sa de pe plajă din Delaware. Nu este clar la acest moment cât timp îl va ține boala departe de campania electorală.

Intrați AICI pentru detalii.

Potrivit stirileprotv.ro, Biden anunţă că-şi va reevalua candidatura dacă ar fi diagnosticat cu o problemă medicală, în timp ce un nume greu în Partidul Democrat a relansat miercuri apeluri la retragerea sa din cursa la fotoliul de la Casa Albă. 

Este pentru prima oară când Biden acceptă ideea de a-şi abandona campania, în condițiile în care președintele în funcție în vârstă de 81 de ani, este asaltat de întrebări despre acuitatea sa mentală.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: Facebook Joe Biden


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro