Stire

Se fură până și containerele de gunoi de pe marginea drumurilor; au fost puși stâlpi pentru montarea de camere video, dar unul a fost deja... furat

19.07.2024 ⋅ 0 comentarii


Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara trag un semnal de alarmă pe Facebook cu privire la furtul containerelor de gunoi din parcările de pe marginea drumurilor.

Pe mai multe drumuri naționale intens circulate din județul Arad au fost amplasate, de la începutul anului, 16 tomberoane de dimensiuni mai mari. Până astăzi, au ”rezistat” 10 dintre containere, 6 fiind… furate. SDN Arad a făcut sesizări la posturile de poliție din Șimand, Petriș și Săvârșin. S-a recomandat securizarea containerelor cu lanț, lucru pe care drumarii din Arad l-au făcut. O nouă tentativă de furt a fost împiedicată, lanțul fiind doar parțial tăiat (foto). Acest tomberon a rezistat… Urmează amplasarea de camere video în 22 din parcările de pe raza de administrare a DRDP Timișoara. Am pregătit unele parcări pentru a se monta camerele pe stâlp. Și, surpriză... Un stâlp deja a fost furat, informează cei de la DRDP.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro