Stire

Gunoaie din Italia oprite în vamă la Nădlac; trebuiau să ajungă la „colecționari” din Arad, București, Dâmbovița și Vâlcea

04.09.2024 ⋅ 0 comentarii


Un TIR încărcat cu aproximativ 7.000 de kilograme de gunoaie provenite de la persoane fizice din Italia a fost oprit în vamă la Nădlac și întors din drum. Marfa trebuia să ajungă la „colecționari” din Arad, București, Dâmbovița și Vâlcea.

„În dată de 03.09.2024 în PTF Nădlac 2, echipa mixtă formată din comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu Arad şi agenţi ai Poliţiei de Frontieră au interzis intrarea în ţară a unui automarfar care transporta aproximativ 7.000 kg materiale şi produse provenite de la persoane fizice din Italia (adunate din comunităţile unde locuiesc) şi care aveau destinaţie persoane fizice din județele Dâmboviţa, Arad, Vâlcea şi municipiul Bucureşti.

Marfa era constituită din saci (big bagi), lemne, mobilier, saltele, obiecte casnice şi gospodăreşti, rezervoare de apă şi un motostivuitor.

Motivul interzicerii intrării în ţară a automarfarului l-a constituit faptul că marfa aflată în autocamion nu era însoţită de documente/certificate care să ateste faptul că produsele mai pot fi folosite în scopul pentru care au fost produse şi/sau mai sunt în stare de funcţionare, toate prezentând urme de uzură şi degradare”, susțin reprezentanții Gărzii de Mediu Arad.

Sursa foto: caputură video Garda de Mediu Arad


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro