Stire

Geanina Pistru și Simona Man – premiate la Gala Green Woman (FOTO)

08.10.2024 ⋅ 0 comentarii


Două arădence, Geanina Pistru și Simona Man, au fost premiate la Gala Green Woman. În cadrul galei organizate de Initiativa Ecologistă Europeană în parteneriat cu Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România și Universitatea Ecologică din București au fost premiate 12 femei care au demonstrat că prin leadership și viziune pot aduce schimbări reale în comunități și în protecția mediului.

„Am fost onorată să particip în această seară la Gala Green Woman și să primesc distincția “Green Woman”. A fost un moment special nu doar pentru mine, ci și pentru toate femeile extraordinare care au fost premiate alături de mine. Vreau să le felicit și să le mulțumesc pentru inspirația pe care o oferă zilnic!

Cred cu tărie că un viitor sustenabil și sănătos NU poate fi construit fără implicarea femeilor, iar eu mă voi dedica în continuare promovării acestui ideal. Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de o societate în care femeile să fie parte integrantă din deciziile care contează!!!!

Am încredere că împreună putem clădi o lume bazată pe compasiune și respect, pentru oameni și pentru mediu.

Vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul vostru și pentru această minunată recunoaștere! Mă onorează să fac parte din Cercul Încrederii voastre!!!!”, a scris pe Facebook Geanina Pistru.

De menționat că pentru Simona Man gala a fost „Un eveniment dedicat celebrării femeilor care s-au remarcat prin implicarea în viața socială și de familie în activități de protecție a mediului și promovarea unui stil de viață sănătos și sustenabil”. Potrivit acesteia, la Gala Green Woman 2024 au fost premiate și alte femei deosebite, care au adus contribuții semnificative în diverse domenii. Printre acestea se numără Anca Țurcașiu, Natalia Intotero, Ioana Dichiseanu, Florentina Gherghiceanu, Ada Hausvater, Doina Vornicu și Sanda Olănescu.

Sursa foto: Facebook Geanina Pistru și Simona Allice Man


 

Sursa: CMCArad

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați CMCArad
fashiondays.ro